Grushton nusen dhe ia shpreh dashninë dhandrit: Unë të due, s’mundesh m’u martue me këtë (video)

Nji grue ka ndërpre nji dasmë dhe filloi me i bërtitë dhandrit se ai nuk mundet me u martue, sepse ajo e ‘donte’ atë.

Por grueja, e paidentifikueme, nuk e ka lanë me kaq, ajo asht turrë me goditë nusen, pro fatmirësisht asht ndalë nga të ftuemit e tjerë.

Shperndaje në: