Qe sa i jep Presidenti afat Kurtit me propozue kandidatin për kryeministër

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, mbas takimit me kryetarin e Lëvizjes Vetëvendosje, ka thanë se nevoja e formimit të Qeverisë asht jetike për shtetin dhe qytetarët e Kosovës, por Kurti sot nuk ishte i gatshëm me ofrue propozimin e të nominuemit nga Lëvizja Vetëvendosje për kryeministër.

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, ka thanë se ka vendosë me i ofrue Kurti kohë shtesë edhe 48 orët e ardhshme për nominimin e kandidatit/kandidates për kryeministër të ardhshëm të Qeverisë së Republikës së Kosovës, para se me i marr veprimet e radhës kushtetuese dhe ligjore.

Shperndaje në: