“Luftë dhe të vramë”, çka ndodhi te reparti RENEA? (video)

Të gjithë të pranishmit në ceremoninë e inagurimit të repartit të ri RENEA në Yzberisht, Shqipni, patën mundësinë me ndjekë demostrimin e veprimeve nga efektivët e forcës elitare të policisë së Shqipnisë në nji situatë.

Bahej fjalë pikërisht për ndërhymjen taktike për ndalimin e 2 personave të rrezikshëm dhe të armatosun.

Krejt fusha qëndrore e repartit, u kthye në nji fushë beteje.

Shperndaje në: