Idea gjeniale e Instagram: Qe qysh mundeni me zbulue se kush i ruen fotot tueja

Dëshironi me zbulue se sa njerëz janë tue ruejt fotot tueja në Instagram? Egziston nji trick se si ta zbuloni këtë gja. Ruejtja e fotove asht nji mënyrë për përdoruesit e tjerë që të mbajnë fotografitë tueja në skedar, dhe munden me zbulue se cilat nga kutitë tueja janë të njoftuna me miqtë.

Instagram ka nji veçori që ju lejon me gjurmue sa njerëz kanë ruejt fotot tueja të ndame në Instagram.

Sa herë që dikush ruen foton tuej, ai shfaqet në dosjen e tyne derisa ta fshini imazhin, ose ta heqin atë nga skedari në të cilin e kanë ruejt. Normalisht, Instagram nuk zbulon të dhana për fotot e ruejtuna për përdoruesit.

Por, ka nji trick të zgjuem që ju lejon me zbulue se sa herë secila prej fotove tueja asht ruejt. Gjithçka që duhet me ba asht me zhvendos llogarinë tuej në Instagram në nji profil biznisi. Ju do të duhet me konvertue faqen tuej në Instagram në nji profil biznisi.

Qe qysh:

Për ta bërë këtë, shkoni te parametrat tuaj dhe trokitni lehtë mbi “Kaloni te Profili i Biznesit”. Pastaj Instagram do t’ju bëjë që të lidheni me një faqe biznesi në Facebook. Ju gjithashtu do të duhet të zgjidhni një kategori për profilin tuaj – si “shëndeti / bukuria” ose “blog personal”.

Tjetra shtoni adresën tuaj të postës elektronike, numrin e telefonit dhe adresën personale. Ju nuk keni nevojë të plotësoni të gjitha këto fusha – vetëm një duhet të plotësohet.

Dhe kjo është: Profili juaj i Biznesit tani është aktiv dhe mund të kthehet përsëri në një faqe personale në çdo kohë.

Pastaj mund të trokitni në çdo foto dhe të zbuloni saktësisht se sa njerëz kanë ruajtur njërën prej fotove tuaja.

Shperndaje në: