Renditja: Ekipet e futbollit që paguejnë ma shumë (foto)

Kontrata e jetës asht ajo që çdo sportist andërron me sigurue gjatë karrierës.

Synim, të cilin e kanë realizue sportistët e nivelit ma të naltë dhe që luejnë në ekipet ma të mira.

UEFA publikoi renditjen speciale të ekipeve që shpenzuen ma tepër për pagat e futbollistëve, për vitin financiar 2018.

Shperndaje në: