LDK i përgjigjet edhe njiherë VV’s (foto)

Sekretari i përgjithshëm i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Ismet Beqiri, përmes llogarisë së tij në Facebook ka reague lidhun me refuzimin e ofertës së fundit të LDK’s nga ana e VV’s.

Bashkëqeverisje e balancuar, as më shumë dhe as më pak”, ka shkrue Beqiri.

Shperndaje në: