Nuk zbatohet ligji për pimjen e duhanit (video)

Rreth 250 milionë euro duhan, kosovarët i tymosin në vit.

E, sa kanë fillue temperaturat e ulëta duhanpimësit po e shkelin me të madhe Ligjin për Kontrollin e Duhanit.

Ky ligj nuk po gjen zbatueshmëni edhe nga vetë liderët e institucioneve.

Nji gja e tillë theksohet në “Raportin për Kosovën”, ku thuhet se mungon vullneti politik dhe se ka performancë të dobët të autoriteteve zbatuese.

Shperndaje në: