PDK demanton lajmin për takime të Veselit me kryetarët e disa partive

Mbas publikimit të lajmit se Kadri Veseli, sot, ka takue disa kryetarë të partive për krijimin e koalicionit qeveritar, Partia Demokratike e Kosovës lëshon këtë deklaratë:

“Është i pavërtetë dhe spekulim lajmi se kryetari i PDK-së, Kadri Veseli është takuar me disa kryetarë të partive tjera për të diskutuar gjoja formimin e koalicionit qeveritar.

Z. Veseli është në takime sot gjatë ditës me zyrtarë të Shqipërisë. PDK do të mbetet në opozitë sikurse e ka konfirmuar z. Veseli më 6 tetor 2019.

Çfarëdo vonese në krijimin e qeverisë se re nga partia që ka dalë e para, është e dëmshme për interesin e vendit dhe të qytetarëve të Kosovës”, thuhet në nji komunikatë për media të PDK’s.

Shperndaje në: