Thaçi: Adresa e zgjidhjes së ngërçit asht te VV, por…

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka deklarue se adresa e zgjidhjes në të cilën ndodhet vendi asht te partia fituese e zgjedhjeve.

“Ajo që duhet të ndodh është respektimi i plotë i vullnetit të qytetarëve të Kosovës të shprehur me 6 tetor, ku kemi partinë e parë dhe partitë vijuese, të cilat duhet t’i japin zgjidhje këtij procesi në mënyrë që të implementohet vullneti qytetarë. Adresa e zgjidhjes së këtij ngërçi është tek partitë politike ende, ndërsa në momenti kur kalon në një fazë tjetër presidenti i vendit duke ushtruar të drejtën kushtetuese, do të punojë me tërë potencialin në bashkëpunim me partitë që të garantohet funksionimi demokratik i institucioneve”, tha Thaçi.

Shperndaje në: