Thaçi dërgon Dekretin Presidencial në Kuvend me emnin e Albin Kurtit për Kryeministër (foto)

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka dërgue në Kuvendin e Kosovës dekretin e Albin Kurtiti.

Postimi i plotë i Thaçit pa ndërhymje:

Pas pranimit të propozimit për mandatar për formimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës, Dekretin Presidencial me emrin e kandidatit për Kryeministër e dërgova zyrtarisht në Kuvendin e Republikës së Kosovës.

Ky është hap shumë i rëndësishëm për krijimin e institucioneve të reja dhe nga sot fillon edhe rrjedhja e afatit kushtetues për formimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës.

Shperndaje në: