Dekreti i Presidentit: Kurti ka afat 15 ditësh (dokument)

Presidenti i vendit ka thanë se mbas pranimit të propozimit për mandatar për formimin e Qeverisë së Kosovës, dekretin Presidencial me emnin e kandidatit për kryeministër e ka dërgue zyrtarisht në Kuvendin e Republikës së Kosovës.

“Ky është hap shumë i rëndësishëm për krijimin e institucioneve të reja dhe nga sot fillon edhe rrjedhja e afatit kushtetues për formimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës”, shkruen Thaçi në Facebook.

Shperndaje në: