Presidenti njofton se për çka ka me folë në Davos

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, po merr pjesë në Forumin Botnor Ekonomik të Davosit.

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka ba postimin e parë nga Davosi i Zvicrës, ku po merr pjesë në Forumin Botnor Ekonomik.

“Në Davos të Zvicrës, pak para nisjes së diskutimeve për dialogun diplomatik për Ballkanin Perëndimor. Në Forumin Botëror Ekonomik të Davosit do të shprehë edhe një herë synimet e Republikës së Kosovës për një stabilitet të qëndrueshëm ekonomik, për një perspektivë të qartë të integrimeve evropiane dhe për një fqinjësi të mirë në mes të të gjitha vendeve të rajonit tonë”
, ka shkrue Thaçi.

Shperndaje në: