Vucic në Davos: Unë fola për dialogun dhe taksën, ndërsa qe për çka foli Thaçi

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vucic, po merr pjesë në Forumin Botnor Ekonomik në Davos, ku asht pjesëmarrës edhe Presidenti i vendit, Hashim Thaçi.

Këtu Vucic tha se ai foli për problemet që Serbia ka në rajon, ndërsa Thaçi foli ma shumë për liberalizimin e vizave.

Ai gjithashtu komentoi arritjen e ujdisë për hapjen e linjës ajrore Kosovë-Serbi.

“Thaçi vuni në dukje se disa në Europë nuk e mirëpresin marrëveshjen midis Beogradit dhe Prishtinës për me futë nji kompani ajrore dhe e pyetën nëse ishte për shkak të mbështetjes së SHBA”, tha Vucic.

Shperndaje në: