Ekspertja e seksit tregon sekretin: Nëse femnat e bajnë këtë gjatë aktit, ju tradhtojnë (foto)

Ekspertja e seksit, Tammy Nelson, ka tregue se si njëimashkull mundet me kuptue gjatë aktit seksual nëse partnerja e tij e tradhton.

“80% e femnave kanë pranue se bajnë orgazma të rreme gjatë seksit. Kështu, sa ma të shpeshta të jenë këto raste, aq ma të nalta janë mundësitë që nji femën të ketë tradhtue në të kaluemen dhe me tradhtue në të ardhmen” – ka thanë ajo.

Edhe nji studim i kryem së fundmi e tregon këtë gja. Në studim kanë marrë rastet e 138 femnave dhe 121 mashkujve heteroseksualë ku i kanë pyetë për tradhtinë.

Shumica e femnave kanë tregue se kur kanë nji partner të dytë, aktrojnë gjatë aktit seksual, sikur përjetojnë orgazma.

Shperndaje në: