Thaçi: E mirëpres qëllimin me rivendosë lidhjen hekurudhore Kosovë-Serbi

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, e ka mirëpritë qëllimin për rivendosjen e linjës hekurudhore mes Kosovës e Serbisë.

“Unë përshëndes qëllimin për të rivendosur lidhjen hekurudhore mes Kosovës dhe Serbisë, duke bërë një hap të rëndësishëm për normalizimin e plotë”.

“Jam falënderues ndaj presidentit Donald Trump dhe të dërguarit special, Richard Grenell për përkushtimin e tyre për të ndërtuar paqe dhe prosperitet në rajon”, ka shkrue Thaçi në Twitter.

Shperndaje në: