Gabimet ma të mëdhaja që femnat i bajnë n’krevet (foto)

Femnat munden me mendue se ato drejtojnë botën me sjelljet e tyne femnore, por kjo nuk don me thanë që ato ndërmarrin gjithnji vendimet ma të mira në dhomën e gjumit. Ma poshtë po japim disa gabime të zakonshme të tyne që janë krejt të shmangshme dhe se kështu munden me përmirësue në mënyrë dramatike jetën seksuale.

1 – Nuk thojnë atë që duen

Femnat ju tregojnë shpesh partnerëve të tyne për preferencat ushqimore, preferencat në kinema, por shpesh ju vjen marre me ju tregue për preferencat në shtrat.

2 – Pretendojnë se nuk kanë ndjenja kur në fakt asht e kundërta

Ndonjiherë ato flejnë me mashkujt për të cilët thojnë se nuk ndjejnë gja, por nëse ndodhen aty me të vërtetë, kjo don me thanë që po luejnë me zjarrin.

3 – Orgazma e rrejshme

4 – Janë shumë të turpshme

5 – Mendojnë shumë

6 – Pretendojnë se kanë ma shumë eksperiencë

7 – Nuk jeni ju ato që e filloni

Çdo mashkull ka me vleresue qasjen seksuale, dhe nëse ai nuk asht në humor, nuk ka problem.

8 – Skeptike ndaj sjelljeve të reja

9 – Shqetësoheni për mënyrën qysh dukeni

Kur jeni cullak përpara tij ai nuk ka me vnue re se makijazhi juej asht prishë, apo se ke shtue nji kilogram ma shumë nga hera e fundit që keni ba seks.

10 – Jeni të mërzituna

11 – Nxitoni

Mos kujtoni se ai po përpiqet me mbarue punë sa ma shpejt. Ngadalësojeni ritmin. Edhe mashkujve ju pëlqen pak nga pak.

12 – Jini të qeta

13 – Nuk i bani seks oral mashkullit

Shumë femna e shohin ndonjiherë si ofendim veprimin m’i ba seks oral mashkullit të tyne. Por, kjo metodë i entuziazmon shumë mashkujt.

14 – Supozojnë se ai asht i rastësishëm

15 – Lini menjanë humorin

Seksin për me ba sa ma të kënaqshëm mundeni me kthye edhe në nji lojë, me të tërhequna flokësh apo tue lshue zhurma.

Shperndaje në: