Ambasadorët e QUINT’it dalin nga takimi Kurti-Mustafa

Ambasadorët e vendeve të QUINT’it kanë dalë nga takimi Kurti – Mustafa.

Ndërkaq, nga objekti i Kuvendit nuk janë pa tue dalë edhe dy kryetarët e partive, Albin Kurti e Isa Mustafa.

Në dalje, i vetmi që ka folë ishte ambasadori britanik, Nicholas Abott.

Ai asht deklarue shkurtë dhe qartë, derisa ka thanë se nuk do të perzihen në punën e koalicionit.

“Na nuk përzihemi”, ka thanë ai.

Shperndaje në: