Britaniku i UÇK’s fiton betejën me kancerin, kështu falënderon popullin e Kosovës (foto)

Ish-pjesëtari i forcave speciale britanike, që shërbeu në Brigadën “138 Agim Ramdani”, si trajnues për Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës, Jon Harrison, ka mposhtë kancerin.

Postimi i plotë i Harrison pa ndërhymje:

Unë kam një njoftim të madh

Me një zemër të lumtur duhet t’u them të gjithë miqve të mi këtu që kam pasur një letër nga spitali im javën e kaluar

Duke thënë “për herë të parë në 11 vjet, Z. Harrison jam i kënaqur t’ju them, ju jeni KANCER FALAS”

Kjo nuk mund të ishte arritur pa zemërgjerësinë tuaj gjatë vitit 2017, gjë që më ndihmoi të gjej një procedurë me thikë gama

Unë ndoshta do të kisha vdekur pa njerëzit nga Kosova.

Dhe kjo është vetëm një deklaratë që unë po shkoja në atë mënyrë

Kosova, zemra ime, njerëzit e mi të birësuar ju falënderoj me çdo pjesë të shpirtit tim

Në këtë mënyrë, unë zotohem për jetën time për njerëzit e Kosovës që të ndihmojnë në promovimin, angazhimin për të luftuar korrupsionin dhe të mbështesin kuptimin e vërtetë të lirisë së njerëzve dhe t’ju mbroj me jetën time nëse është e nevojshme.

Ju faleminderit të gjithëve

Dashuria ime dhe i uroj të gjithëve

Lavdi dëshmorëve tanë dhe nderim për të gjithë ata që qëndruan përballë armikut.

Shperndaje në: