Kjo asht modelja ma e kërkueme e momentit (foto)

Cindy Prado asht ba e njoftun si modele derisa u shfaq si imazh në revisat të njoftuna si FHM si dhe derisa punonte në Telemundo.

 

Shperndaje në: