Kjo çikë ka me jau “çelë” sytë (foto)

Trista Mikail, e lindun me 17 Korrik 1997, asht nji modele amerikane.

Modelja seksi ka tërheqë vëmendjen e të gjithëve prej tipareve të saj si dhe linjave perfekte.

Shperndaje në: