Flasin aktoret e filmave 18+: Kjo asht madhësia “ideale” e penisit (video+foto)

Sot pothuejse asht e pamundun me u ba debat rreth madhësisë ideale të organit gjenital të mashkullit.

Me anketimin e disa prej yjeve ma të njohuna të filmave pornografik, asht zbulue që definicion universal të penisit ideal nuk ka.

Mirëpo, për me përfundue ky debat, kanali “YouTube”, “Wod Rocket” ka kërkue nga yjet e pornografisë me përshkrue penisin e tyne ideal.

Çikat në radhë të parë kanë vnue madhësinë.

Përgjigjja dominuese asht që penisi ideal ishte dashtë me qenë i gjatë së paku 15 centimetra. Por, disa janë ankue që penisët tepër të mëdhej munden me shkaktue dhembje gjatë aktit seksual, por edhe disa ditë ma vonë.

“Aktoret” kanë thanë që nëse kishin me mujt me zgjedhë ma me dëshirë, kishin me dëshirue penisin me gjanësi ma të madhe.

Si kanë thanë ato, gjatësia shpesh nuk ka randësi për shkak të formës së vagjinës, andaj vëllimi ma i madh shpesh asht ma i dëshirueshëm se sa gjatësia.

Mirëpo, kur asht fjala për penisin ideal, yjet e pornografisë pothuejse të gjitha kanë thanë që ma mirë asht nëse asht i lakuem nga nalt, sepse ashtu mundet me prekë pikën e tyne G.

Aktoret kanë theksue që gjatë seksit vagjinal ka randësi vëllimi, derisa gjatë seksit anal ma i deshirueshëm asht vellimi ma i vogël dhe gjatësia ma e madhe, ndërsa te seksi oral njana nga qendrimet ma të randësishme asht mundësia që ta kapin me dorë.

Çikat kanë shtue edhe që madhësia nuk asht e thane që mashkullin me ba dashnorin e dëshiruem.

Kanë theksue që teknika, ka rolin ma të madh në kënaqjen me penisët.

Disa kanë thanë që mashkujt që kanë penisë të vegjël shpesh janë dashnorët ma të mirë.

Shperndaje në: