Keni me u befasue përnime me këtë deklaratë të Brnabic

Kryeministrja e Serbisë, Ana Brnabic, ka thanë se Serbia ka me i dhanë 2 milionë euro për Shqipninë në Konferencën Ndërkombëtare të Donatorëve në Bruksel.

“Kemi me i dhanë 2 milionë euro nga zemra për Shqipninë dhe popullin e saj. Ju dëshirojmë ma të mirën”, ka thanë Brnabic për mediat.

Rreth orës 19:00 ka me u marrë vesh shuma totale e ndihmës për Shqipninë në këtë konferencë.

Shperndaje në: