Fjalimi i Ibrahim Rugovës në Parlamentin Europian që i bani të gjithë me u çue në kambë (video)

Presidenti historik i Kosovës, Ibrahim Rugova, përkujtohet në përvjetorin e Pamvarësisë së Kosovës dhe në data të randësishme për vendin.

Presidenti historik, kërkonte gjithnji paqe para miqve ndërkombëtarë.

Ndër të tjera, Rugova flet për Pamvarësinë e Kosovës, ku thotë:

Unë do të doja të theksoj që zgjidhja më e mirë për Kosovën është pavarësia, kuptohet me të gjitha garancitë për serbët që jetojnë në Kosovë.

Pavarësia e Kosovës do të lejojë kthimin e paqes dhe stabilitetit ne këtë pjesë të Evropës, duke filluar me Shqipërinë, Maqedoninë e madje edhe Serbinë”.

Shperndaje në: