Tërmet në Shqipni (foto)

Nji tërmet me magnitudë 3.1 asht ndje të Hanën në jugperëndim të Lezhës, në Shqipni.

Tërmeti asht regjistrue rreth orës 15:45, njoftoi TCH.

Tërmeti asht regjistrue 49 km në veriperëndim të Tiranës dhe 25 km në jugperëndim të Lezhës.

Nuk raportohet për të lënduem apo dame.

Shperndaje në: