Shoferi kosovar habit me shpikjen e tij: Kqyreni me çka e dhez kerrin (video)

Nji shofer kosovar ka publikue nji video në grupin ‘Marakli t’kerreve’, ku shihet tue dhezë veturën me ndërprerës elektrik.

Shumë shoferë kosovarë janë tregue inovativë, tue shpikë mënyra interesante për dhezjen e veturës dhe jo vetëm.

Së fundmi nji anëtar i ‘Maraklive t’kerreve’, ka shpikë diçka shumë interesante, e cila po i mundëson me dhez veturën.

Në nji veturë kamion ‘Iveco’, shoferi ka vendosë nji ndërpremës elektrik, i cili me anë të tij mundet me ndezë dhe me fikë veturën.

Ma poshtë keni videon, ku shihet shoferi tue dhezë këtë veturë. /gazetametro.net

Shperndaje në: