AKP nxjerr në shitje 93 asete

(AKP) ka bërë pranimin e ofertave për shitjen e 93 aseteve përmes likuidimit numër 54.

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) ka bërë pranimin e ofertave për shitjen e 93 aseteve përmes likuidimit numër 54.

Në shitje kanë qenë 93 asete dhe kanë pranuar 91 oferta për blerje të këtyre aseteve.

Shperndaje në: