Cakaj-Kurtit: Që don i ndrrojmë flamurat

Ministri i Jashtëm shqiptar, Gent Cakaj, sot asht takue me kryeministrin Albin Kurtit.

Gjatë takimit ai ka thanë me shaka ‘nëse doni i ndërrojmë edhe flamurat’.

Gjatë shtrëngimit të duerve me Kurtin, Cakaj iu drejtue fotografëve dhe kameramanëve tue thanë që nëse dojnë munden me i ndrrue me Kurtin flamurat.

“Që doni i ndërrojmë edhe flamurat”, ka thanë Cakaj me shaka.

Shperndaje në: