Rrëfehet e mvaruna prej seksit: Kam flejt me ma shumë se 130 burra (foto)

Derisa merr në dorë telefonin e saj, britanikja Frankie Considine nis me kalue mes dheta emnave të burrave në listën e kontakteve të saj

Ajo thotë se ka ba seks me katër prej tyne në 24 orët e fundit, dhe kërkon patjetër me lanë nji tjetër takim.

“Mujsha me funksionue e me vazhdue ditën time vetëm nëse e dija që kisha me marrë goditjen e radhës në seks,” thotë Frankie, e cila pretendon se ka flejt me 130 burra.

Shperndaje në: