Albin Kurti shkarkon Bordin e Telekomit

Qeveria Kurti ka votue në mbledhjen e radhës për shkarkimin e Bordit të Telekomit.

Në mbledhjen e radhës të udhëhequn nga shefi i qeverisë, Albin Kurti, me propozim të ministres së Tregtisë, Rozeta Hajdari, asht votue shkarkimi i Bordit të Telekomit.

Ministrja Hajdari ka thanë se në bazë të ligjeve dhe neve të Kosovës, propozon shkarkimin e Bordit të Telekomit.

Qeveria Kurti ka votue për shkarkimin e tyne, me asnji votë kundër dhe asnji abstenim.

Shperndaje në: