Veseli me kritika ndaj Kurtit, qe çka thotë për vendimet e Qeverisë

Kryetari i PDK’s, Kadri Veseli, ka folë për vendimet e qeverisë Kurti, lidhun me largimin nga puna të zyrtarëve të ministrive dhe bordeve të ndërmarrjeve publike.

Veseli ka thanë se PDK ka qenë në pushtet përgjatë 12 viteve, mirëpo që nuk ka largue njerëz nga puna.

500 mijë euro duhet të shpenzohen vetëm për qejfin e dikujt [Agim Veliut] që dëshiron të akomodohet në Prishtinë. Ata [kandidatët e LDK-së dhe VV-së për kryetar të Podujevës] do të vazhdojnë të mendojnë për vetveten e tyre dhe jo për juve – qytetarë të Podujevës”, ka thanë ai.

Ai këto komente i ka ba në Podujevë, në ceremoninë e promovimit të kandidatit të PDK’s për këtë komunë, Naim Fetahu.

Për këtë të fundit, Veseli ka thanë se asht kandidat që i ka mbajtë të gjithë përgjegjësitë, dhe ka sjellë investime në Podujevë.

Shperndaje në: