Pamje të reja nga takimi në Londër, ku po marrin pjesë Albin Kurti, Ana Brnabic e Edi Rama (foto)

Kanë dalë pamje të reja nga takimi i liderëve të shteteve të Ballkanit Perëndimor, ndër ta edhe Albin Kurti, Edi Rama e Ana Brnabic.

Në takimin e BERZH në Londër po marrin pjesë të gjithë liderët e shteteve të Ballkanit Perëndimor dhe qëllimi asht me u prezentue sektorët me mundësi të mëdhaja investimi.

Shperndaje në: