Qito jane golla! (video)

Kur gollgeteri Gheorghe Hagi shuton, me te shmajten, goll e ki!

Hagi ka qene lojtar i Barcelones ne vitet e 90 dhe mandej e vazhdoi karrieren ne Turqi te Galatasaray, ku e vazhdoi famen e tij.

[OC] The left foot of Gheorghe Hagi from r/soccer

Shperndaje në: