Marrëveshja Kosovë-Serbi deri në fund të vitit! (video)

Klan Kosova raporton se politikanë të Bashkimit Europian, po flasin për nji afat kohor mbrenda te cilit pritet me u arrite marrëveshja finale në mes te Kosovës dhe Serbisë.

Tue u bazue ne burimin e naltë diplomatik nga Brukseli, që i foli Klan Kosovës me kusht anonimiteti, ujdia finale arrihet në fund të vitit.

 

Shperndaje në: