Paga e avokatit të Telekomit ma e madhe se e Pilotit të NASA’s – Qe kush po thotë (foto)

Publicisti Halil Matoshi thotë se paga vjetore që e ka marrë avokati i Telekomit, Gazmend Nushi asht ma e madhe se paga vjetore e pilotit të NASA’s në Shtetet e Bashkueme të Amerikës.

Shkrimi i tij:

Rroga vjetore e juristit në PTK= 140.000€
Rroga vjetore e pilotit në NASA= 136.069$

P.S.

Katër dekada punë pajadá, gazetar e redaktor, kryeredaktor, analist politik dhe analist i ligjeve, këshilltar i Kryeministrit… Kam dalë nga Qeveria e vendit me 150 € në konto.
Shkrimtar, autor i dhjetë librave.
Ekspert i medias, profesor…
Kurrë në jetë nuk kam marrë pagë vjetore sa paga mujore prej 12.400 € e ekspertit ligjor në PTK!?

Shperndaje në: