Kqyreni qysh Albin Kurti e hup udhën derisa e pret diplomatin e Vatikanit (video)

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka pritë sot në takim Nuncin apostolik në Slloveni dhe me delegim në Kosovë, imzot Jean-Marie Speich.

Në këtë takim Kryeministri Kurti asht hutue derisa e ka përcjellë diplomatin e Vatikanit për në zyrën e takimit të Kryeministrit tue ngatërrue rrugën.

Shperndaje në: