Arta Nitaj dhe Dubai, aty ku bukuria ka çmim! (foto)

Modelet shqiptare ka nji kohe qe e kane zbulu Dubain dhe jetën super luksoze qe bahet ne kete qytet arab.

Në mesin e tyne asht edhe Arta Nitaj, e cila pjesën ma të madhe të kohës po e kalon atje.

Arta, por edhe modelet tjera, perdorin agjensionin e marketingut “The List DXB”, i cili e ban te mundun qe keto çika seksipile me u ofrue si shoqnuese, per njerezit e pasun neper klubet e nates ne Dubai. Shoqnimi nuk e nenkupton edhe seksin e detyrueshem te ketyne çikave. Seksi mbetet qejf edhe – pazar!

“Billionaire Mansion” asht klubi në të cilin punon modelja Arta Nitaj, gja qe shfaqet edhe në faqen zyrtare të tyne.

 

Shperndaje në: