S’po gjeni maskë për Coronavirusin? Qe qysh e krijoni në shtëpitë tueja për vetëm 3 sekonda (video)

Coronavirusi asht përhapë në shumë vende të botës dhe vazhdon me shenue viktima. Derisa jemi përballë këtij virusi, njerëzit janë në panik dhe pë shkak të mungesës edhe të maskave.

Por, edhe kjo e ka nji zgjidhje. Në vidoen e maposhtme tregohet nji mënyrë shumë e thjeshtë se si me krijue nji maskë në pak sekonda, jo vetëm për rastin e coronavirusit por edhe thjesht të nji gripi të thjeshtë.

Shperndaje në: