Qe çka kishte thanë Isa Mustafa në vitin 2015 për FSK’n në veri

Ish-kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, në vitin 2015, kishte deklarue atë që thuhet në letërkëmbimin ndërmjet ish-kryeministrit Hashim Thaçit dhe ish-sekretarin e NATO’s, Anders Fogh Rasmussen ku thuhet se FSK nuk mundet me shkue në veri pa lejen e NATO’s.

Është një pajtueshmëri me Aleancën Veri-Atlantike që në veri të vendit të mos shkohet pa marrëveshje me ta. Në çdo rast kur duhet të shkohet, kjo duhet të bëhet në pajtueshmëri me ta. NATO’ja nuk ka asgjë kundër që ne të themelojmë Forcat e Armatosura, por çdo gjë të bëhet në pajtueshmëri”, kishte thanë ish-kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa me 2015.

Shperndaje në: