Kjo asht kategoria ma e klikueme në web-sajtet porno, keni me u befasue (foto)

Disa kërkime të “My Job Quote” kanë zbulue se faqja “Pornografia me mësues” asht ma e klikueme nga të rritunit, raporton “Metro”.

Kjo kategroi klikohet pothuejse 14,570 herë në muej. Kjo ndoshta se profesioni i mësuesit të ban ma shumë me fantazue, asht dinamika e fuqisë, humbje e ndëshkimit ose fërkimi sensual në tabelën e bardhë.

Pornografia me mësuesit, pastruesit dhe infermierët janë tre katëgoritë ma të klikueme në google nga të rritunit.

Shperndaje në: