Hoti konfirmon përçamjen VV-LDK: Ajo që prezentoi Kurti në konferencë s’asht vendim i Qeverisë

Zavendëskryeministri i parë i Kosovës, Avdullah Hoti, ka folë për vendimin e kryeministrit Albin Kurti me heq taksën në formë të pjeseshme.

Hoti tha se ajo çka ka thanë Kurti në konferencë asht vetëm nji prezentim i tij rreth taksës dhe reciporcitetit  dhe jo vendim i Qeverise.

E para është që prezentu nuk është vendim, vendimet merren ne qeveri dhe jo në konfrenca. Nuk do të shkoj përpara asnjë vendim pa dakordim mes partnerëve qeverisës. Është propozim i kryeministri se si ai e sheh taksën dhe reciprocitetin”, ka thanë Hoti në T7.

Shperndaje në: