Qysh me zbulue nëse dikush asht kyçë në Facebook’in tuej dhe po ju shpijunon?!

Nëse jeni të shqetësuem se nuk keni dalë nga Facebook në pajisjen e dikujt tjetër, atëherë ju duhen këshillat e maposhtme.

Facebook ka teknologjinë që të tregon trick’a nëse llogaria juej asht aktive dhe ka me ju ndihmue me dalë dhe me mbrojtë llogarinë nga njerëzit që po përpiqen me hack’ue adresën tuej.

Shkrimi:

Facebook mund t’ju ofrojë të dhëna për vendndodhjen e pajisjeve ku përdoret llogaria juaj.Ai gjithashtu mund t’ju tregojë se çfarë lloj pajisjeje është, lloji i shfletuesit dhe data dhe ora e përdorimit të llogarisë së fundit.Nëse diçka nuk duket si duhet, atëherë mund t’i jepni fund secilës nga seancat aktive të Facebook nga ai në të cilin jeni regjistruar.

Gjithçka që ju nevojitet është hapat më poshtë për të hyrë në informacion përmes desktopit ose smartphone tuaj.

Si të shihni pajisjet që Facebook-u juaj është kyçur përmes desktopit. Së pari do të duhet të hapni shfletuesin tuaj të internetit sipas dëshirës dhe të futeni në Facebook-un tuaj. Tjetra, klikoni në shigjetën rënëse në flamurin e sipërm të faqes fillestare dhe zgjidhni “Cilësimet”. Pasi të keni në faqen Cilësimet, duhet të klikoni “Siguria dhe hyrja”, e cila duhet të shfaqet si opsion në anën e majtë të ekranit.

Kjo pjesë do t’ju lejojë të shihni të gjitha pajisjet në të cilat është futur Facebook juaj, duke përfshirë cilindo që është aktualisht aktiv.Do të keni mundësinë të shihni kohën dhe datën që ka ndodhur hyrja, çfarë lloj pajisjeje ishte duke u përdorur dhe vendndodhjen e saj.Nëse klikoni në tre pikat vertikale në anën e djathtë të çdo seance të listuar, do të keni mundësi të dilni ose të raportoni si të mos jeni ju.

Ju do t’ju jepet mundësia që të “Largoheni nga të gjitha seancat”.Procesi është shumë i ngjashëm nëse doni të kontrolloni se ku futet Facebook-u juaj përmes aplikacionit në telefonin ose tabletin tuaj.Në aplikacion do t’ju duhet të klikoni në tre linjat horizontale në këndin e poshtëm të djathtë.

Pastaj lëvizni poshtë derisa të shihni “Cilësimet” dhe klikoni mbi të.Pasi të jeni në “Cilësimet” lëvizni poshtë te “Siguria” dhe klikoni në “Siguri dhe hyrje”.

Shperndaje në: