Kqyreni motrën e Boris Johnson qysh deshet cullak në studio LIVE (video)

Rachel Johnson hoqi blluzën derisa ishte në transmetim live me tërheqë vëmendjen e audiencës, por dhe tue lanë pa fjalë bashkëprezentuesit e panelit.

Johnson asht motra e Boris Johnson dhe u frymëzue nga nji rast i maparshëm në BBC Radio 4.

 

Shperndaje në: