Vjosa Osmani kundër Albin Kurtit

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, ka folë mbas mbledhjes së Kryesisë ku asht vendosë që seanca e Parlamentit për taksën me u mbajt me 2 Mars, të Hanën.

Osmani, tue folë për deklarimin e mbramshme të kryeminstrit Kurti, tha se deklarata në fjalë nuk përban vendim, dhe se e njajta ishte konferencë.

“Ajo ishte një konferencë, kush do si ta quaj, sepse vendimet merren në qeverinë e Kosovës. Sepse për tema të tilla duhet të ketë gjithmonë konsultime. Pra ky është një vendim ekskluziv i Qeverisë së Kosovës. Pra ka propozim, dhe në momentin që ka dakordim të plotë, atëherë besoj që do të tejkalohen të gjitha dallimet”
, tha ajo.

Shperndaje në: