Anulohet vendimi i Qeverisë Haradinaj që i mundësonte Bechtel’it 50 milionë euro shtesë për autostradë

Sot asht anulue vendimi i Qeverisë Haradinaj për dy kyçje në nji mbikalim në autostradën “Arbën Xhaferi”.

Ky anulim ka ardhë në mbledhjen e Qeverisë me propozim të ministrit të Infrastrukturës dhe Ambientit, Lumir Abdixhiku.

Bazue në këtë vendim, konsorciumi Bechtel Enka kërkonte rreth 50 milionë euro.

Shperndaje në: