Dalin pamjet: Ronaldinho dhe vllau i tij në pranga, mbas arrestimit (video)

Tashma kanë fillue me qarkullue edhe pamjet mbas arrestimit të Ronaldinhos dhe vllaut të tij.

Legjenda braziliane e futbollit dhe vllau i tij, Assis, janë arrestue në Paraguay, mbasi që janë nxanë me pasaporta fallse.

Shperndaje në: