Vdekja në vetmi dhe me vajtim!

Këtë duhet me lexue ata që po e injorojnë rrezikun nga virusi…

Mjekia Francesca Cortellaro, në gazetën italiane “Il Giornale”, shkruen për skena nga spitali i saj që ta kpusin zemrën dhe kambët:

“Ma e keqja asht se pacientat janë të vetmuem. Ata po qajnë e po luten që fëmive dhe nipave të tyne me ju thane lamtumirë.

Të afërmit s’un i përkrahin, dhe pak para me shkue nga kjo botë, ata e ndiejnë këtë në mënyrë intuitive.

Ata e kanë mendjen të kthjellët, nuk largohen në gjendje mjegullie mendore.

Duket sikur po fundosen, por tue pase kohë me qene të vetëdijshëm”./ Tema

Shperndaje në: