Pornostarja po ban pare ma shumë nga izolimi i njerëzve prej Coronavirus’it (foto)

Aktorja amerikane e filmave për të rritun ka pa nji rritje të ardhunave derisa audiencat kërkojë largime të vëmendjes gjatë karantinës së Coronavirusi’t.

43-vjeçarja, Maitland Ward, asht specializue në lojë solo para kamerës dhe thotë se fiton ma shumë pare se kur luente në filma.

Ward thotë: “Kam pa nji rritje në të ardhunat e rrjetit, sepse njerëzit janë në shtëpi dhe kërkojnë zbavitje me largue mendjen nga ajo çashtje e Corona’s”.

Kjo marrrëveshje i lejon asaj dhe klientëve me pasë secili sigurinë e tyne.

“Edhe unë jam e bllokueme në shtëpi, kështu që përpiqem me ba shumë, për me mbushë kohën”.

Shperndaje në: