Nga “ferri” i Spanjës, spitalet s’kanë ma vende dhe të smutët shtrihen përtoke në korridor (video)

Pamje të vështira për m’u pa vijnë nga Spanja, e cila gjithashtu asht e goditun randë nga Coronavirusi. Deri tash atje janë shënue 29.909 të infektuem dhe 1.813 persona kanë humbë jetën.

Mediat e hueja kanë publikue pamje mbrenda nji spitali, ku të smutët me Coronavirus janë të shtrimë përtokr dhe presin që mjekët me ju dhanë ndihmë. Disa që kanë ma shumë simptoma, janë të shoqnuem nga mjekët, ndërsa në kreveta janë vendosë ata në gjendje ma randë.

Shperndaje në: