Coronavirus’i, dy reanimatorë italianë krijojnë ventilatorin dysh që iu jep jetë dy pacientëve përnjiherë (video)

Kur krijimtaria, shkathtësia dhe mençunia e italianëve mblidhen bashkë për me përballue nji problem serioz, lindin zgjidhje të cilat, edhe në krizën ma të madhe të mbas periudhës së mbasluftës si ajo që po përjeton Italia, munden me dhanë frymë dhe lehtësim, për pacientët dhe mjekët që po përballen me mungesën e respiratorëve për shkak të numrit të madh të infektuemve nga infeksioni i Coronavirus’it.

Shperndaje në: