Kryeministri, probleme me synin

Kur mbrenda ka fillue seanca për mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë Kurti, kryeministri Albin Kurti ka mbërri në Kuvendin e Kosovës.

Asht pa se Kurti ka probleme me njanin sy. Simbas pamjeve të sigurueme, syni i asht skuqë dhe ajë.

Shperndaje në: